Terugkomst van de pionier! - Reisverslag uit Leeds, Verenigd Koninkrijk van Barbara Schaik - WaarBenJij.nu Terugkomst van de pionier! - Reisverslag uit Leeds, Verenigd Koninkrijk van Barbara Schaik - WaarBenJij.nu

Terugkomst van de pionier!

Door: Barbara

Blijf op de hoogte en volg Barbara

24 Juli 2009 | Verenigd Koninkrijk, Leeds

Dames en heren,

de tijd is dan nu toch uiteindelijk aangebroken dat de terugkeer tot thuisland gaat plaatsvinden.

De reis begon drie jaar geleden, met het plan 1 jaar te duren. Dat lijkt toch iets anders uitgepakt te zijn dan oorspronkelijk het plan...

14 juli heb ik mijn graduation gehad. En ik moet zeggen, het was als in de films! Liep ik daar met jurkje, hakken en natuurlijk een gigantische toga aan! Ik voelde me net Harry Potter, de kleur van onze universiteit is alleen donkergroen (danku kleurencommissie).
Ik heb mijn opleiding met vlag en wimpel gehaald. De cijfers die we hier krijgen werken iets anders (die engelsen houden ervan anders te zijn, gekke britten...), maar het werkt als volgt:
1 (first, EXCELLENT)
2:1 (two-one, VERY GOOD)
2:2 (two-two, GOOD)
3 (third, AVERGAGE)
Fail
Uiteindelijk heb ik mijn opleiding met een 2:1 weten te bekronen. Verder als klapper op de vuurpijl heb ik voor mijn eindscriptie (met wederom een ander punten systeem) 77 punten van de 80 gehaald!

Het plan voor mijn toekomst ziet er op het moment als volgt uit:
26 juli vlieg ik terug naar nederland. Eerst vakantie, maar dan begint het echte leven. Geld moet verdient worden voor het brood op de plank, en natuurlijk voor een dak boven het hoofd! Dit wil ik natuurlijk even heel slim linken aan de vraag: heeft iemand/weet iemand van EEN KAMER TE HUUR IN AMSTERDAM? Zet het dan hier op de site! :)
Het komend jaar is het plan om een portfolio te gaan opbouwen met regie en acteren. Maarrrrr, dat is niet het enige! Ik ga komend jaar werken als de zakelijk leider van TETOA (The English Theatre of Amsterdam). Het is een nieuw engelstalig theater, wat net een paar maanden geleden is begonnen met de opzet. Ik zal dus een grote rol spelen in het opzetten van het bedrijf. Spannend, goed voor mijn cv en ik verdien er ook nog eens geld mee!

Na het jaar in Nederland is het plan om weer terug te keren naar het engelse om daar een MA in filmregie of acteren voor de camera te doen. Maargoed, dat zijn natuurlijk alleen nog maar plannen, en plannen moeten ook nog waargemaakt worden, maar het is zeker het plan om daarvoor te zorgen ;)

Lieve mensen, ik kijk ernaar uit om jullie allen weer vaker te gaan zien! En er is grote kans op een Bar-is-back-from-Britain-bash, ofwel een feessie! Maar dat komt allemaal later!

Dikke pakkerd! Xx
Bar

• 24 Juli 2009 - 16:54

Sas:

JOEPIEDEPOEPIE!! Bar komt terug!!!
    Voor die kamer kan je nu nog checken bij Dick, maar hij gaat volgens mij dit weekend op vakantie... Ik heb je ook zijn mobiele nummer gegeven toch?
    Dikke kus en tot snel!
    Sas

• 24 Juli 2009 - 22:45

Imre:

Hey Bar,

Gefeliciteerd met de 2:1! Ik ga morgen een week op vakantie, maar bel me daarna, dan gaan we weer eens wat leuks doen!

X Imre

• 26 Juli 2009 - 16:39

Eef:

he bar wat een gezelligheid! hoop je snel weer te zien!(nu ben ik as schooljaar maar 3 maanden in Nl maar toch! veel liefs, eef

• 01 Augustus 2009 - 09:13

Tesora:

Heej!
    Gefeliciteerd met je cijfers! Echt supergoed! En die baan klinkt ook echt geweldig! Maar voor nu: geniet ervan om weer thuis te zijn en lekker over de grachten te fietsen enzo :)
    Groetjes

• 31 Augustus 2009 - 17:52

Anski:

Nou nou, ik heb nu AL je berichtje gelezen ;) Ik ben blij dat je terug bent!!! Vakantie was leuuuk! xx